(1)
|
(2)
|
(3)
|
(4)
|
0301
|
Vis, levend
|
|
|
0301 99 10
|
– pootvis
|
5%
|
100%
|
0301 99 90
|
– andere
|
30%
|
100%
|
0302
|
Vis, vers of gekoeld, andere dan visfilets en ander visvlees bedoeld bij post 0304:
|
|
|
|
– zalmachtigen (Salmonidae), met uitzondering van levers, hom en kuit:
|
|
|
0302 11 00
|
– – forel (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus
gilae, Oncorhynchus apache en Oncorhynchus chrysogaster):
|
30%
|
100%
|
0302 12 00
|
– – Pacifische zalm (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha,
Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou en Oncorhynchus rhodurus),Atlantische zalm (Salmo salar) en Donauzalm (Hucho hucho)
|
30%
|
100%
|
0302 19 00
|
– – andere
|
30%
|
100%
|
|
– platvis (Pleuronectidae, Bothidae, Cynoglossidae, Soleidae, Scophthalmidae en Citharidae),
metuitzondering van levers, hom en kuit:
|
|
|
0302 21 00
|
– – heilbot (Reinhardtius hippoglossoides, Hippoglossus hippoglossus, Hippoglossus stenolepis):
|
30%
|
100%
|
0302 22 00
|
– – schol (Pleuronectes platessa)
|
30%
|
100%
|
0302 23 00
|
– – tong (Soleaspp.)
|
30%
|
25%
|
0302 29 00
|
– – andere
|
30%
|
100%
|
|
– tonijn (van het geslacht Thunnus) en boniet (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis), met uitzondering van levers, hom en kuit:
|
|
|
0302 31 00
|
– – witte tonijn (Thunnus alalunga):
|
30%
|
25%
|
0302 32 00
|
– – geelvintonijn (Thunnus albacares):
|
30%
|
25%
|
0302 33 00
|
– – boniet:
|
30%
|
25%
|
0302 34 00
|
– – grootoogtonijn (Thunnus obesus)
|
30%
|
25%
|
0302 35 00
|
– – gewone of blauwvin tonijn (Thunnus thynnus)
|
30%
|
25%
|
0302 36 00
|
– – zuidelijke blauwvintonijn (Thunnus maccoyii)
|
30%
|
100%
|
0302 39 00
|
– – andere
|
30%
|
25%
|
0302 40 00
|
– haring (Clupea harengus, Clupea pallasii), met uitzondering van levers, hom en kuit
|
30%
|
100%
|
0302 50 00
|
– kabeljauw (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus),met uitzondering van levers, hom en kuit
|
30%
|
100%
|
|
– andere vis, met uitzondering van levers, hom en kuit
|
|
|
0302 61 00
|
– – sardines (Sardina pilchardus, Sardinops spp.), sardinella's (Sardinella spp.) en sprot (Sprattus sprattus)
|
30%
|
25%
|
0302 62 00
|
– – schelvis (Melanogrammus aeglefinus)
|
30%
|
100%
|
0302 63 00
|
– – koolvis (Pollachius virens)
|
30%
|
100%
|
0302 64 00
|
– – makreel (Scomber scombrus, Scomber australasicus, Scomber japonicus)
|
30%
|
25%
|
0302 65 00
|
– – haai
|
30%
|
25%
|
0302 69 00
|
– – andere
|
30%
|
25%
|
0302 70 00
|
– levers, hom en kuit
|
30%
|
25%
|
0303
|
Bevroren vis, andere dan visfilets en ander visvlees bedoeld bij post 0304:
|
|
|
|
– Pacifische zalm (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha,
Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou en Oncorhynchus rhodurus), met uitzondering van levers, hom en kuit
|
|
|
0303 11 00
|
– – rode zalm (Oncorhynchus nerka)
|
30%
|
100%
|
0303 19 00
|
– – andere
|
30%
|
100%
|
|
– andere zalmachtigen (Salmonidae), met uitzondering van levers, hom en kuit:
|
|
|
0303 21 00
|
– – forel (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus
gilae, Oncorhynchus apache en Oncorhynchus chrysogaster)
|
30%
|
100%
|
0303 22 00
|
– – Atlantische zalm (Salmo salar) en Donauzalm (Hucho hucho)
|
30%
|
100%
|
0303 29 00
|
– – andere
|
30%
|
100%
|
|
– platvis (Pleuronectidae, Bothidae, Cynoglossidae, Soleidae, Scophthalmidae en Citharidae),
met uitzondering van levers, hom en kuit:
|
|
|
0303 31 00
|
– – heilbot (Reinhardtius hippoglossoides, Hippoglossus hippoglossus, Hippoglossus stenolepis):
|
30%
|
100%
|
0303 32 00
|
– – schol (Pleuronectes platessa)
|
30%
|
100%
|
0303 33 00
|
– – tong (Solea spp.)
|
30%
|
25%
|
0303 39 00
|
– – andere
|
30%
|
100%
|
|
– tonijn (van het geslacht Thunnus) en boniet (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis), met uitzondering van levers, hom en kuit:
|
|
|
0303 41 00
|
– – witte tonijn (Thunnus alalunga):
|
30%
|
25%
|
0303 42 00
|
– – geelvintonijn (Thunnus albacares):
|
30%
|
25%
|
0303 43 00
|
– – boniet:
|
30%
|
25%
|
0303 44 00
|
– – grootoogtonijn (Thunnus obesus)
|
30%
|
25%
|
0303 45 00
|
– – gewone of blauwvin tonijn (Thunnus thynnus)
|
30%
|
25%
|
0303 46 00
|
– – zuidelijke blauwvintonijn (Thunnus maccoyii)
|
30%
|
100%
|
0303 49 00
|
– – andere
|
30%
|
25%
|
0303 50 00
|
– haring (Clupea harengus, Clupea pallasii), met uitzondering van levers, hom en kuit
|
30%
|
100%
|
0303 60 00
|
– kabeljauw (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus), met uitzondering van levers, hom en kuit
|
30%
|
100%
|
|
– andere vis, met uitzondering van levers, hom en kuit
|
|
|
0303 71 00
|
– – sardines (Sardina pilchardus, Sardinops spp.), sardinella's (Sardinella spp.) en sprot (Sprattus sprattus)
|
30%
|
25%
|
0303 72 00
|
– – schelvis (Melanogrammus aeglefinus)
|
30%
|
100%
|
0303 73 00
|
– – koolvis (Pollachius virens)
|
30%
|
100%
|
0303 74 00
|
– – makreel (Scomber scombrus, Scomber australasicus, Scomber japonicus)
|
30%
|
25%
|
0303 75 00
|
– – haai
|
30%
|
25%
|
0303 77 00
|
– – zeebaars (Dicentrarchus labrax, Dicentrarchus punctatus)
|
30%
|
25%
|
0303 78 00
|
– – heek (Merluccius spp., Urophycis spp.)
|
30%
|
25%
|
0303 79 00
|
– – andere
|
30%
|
25%
|
|
– levers, hom en kuit:
|
|
|
0303 80 10
|
– – van tonijn
|
30%
|
25%
|
0303 80 90
|
– – andere
|
30%
|
25%
|
0304
|
Visfilets en ander visvlees (ook indien fijngemaakt), vers, gekoeld of bevroren
|
|
|
|
– vers of gekoeld:
|
|
|
0304 10 10
|
– – van tonijn
|
30%
|
25%
|
0304 10 90
|
– – andere
|
30%
|
25%
|
|
– filets, bevroren:
|
|
|
0304 20 10
|
– – van tonijn
|
30%
|
25%
|
0304 20 90
|
– – andere
|
30%
|
25%
|
0304 90 00
|
– andere
|
30%
|
25%
|
0305
|
Vis, gedroogd, gezouten of gepekeld; gerookte vis, ook indien voor of tijdens het
roken gekookt; meel, poeder en pellets, van vis, geschikt voor menselijke consumptie
|
|
|
0305 10 00
|
– meel, poeder en pellets, van vis, geschikt voor menselijke consumptie
|
30%
|
100%
|
0305 20 00
|
– vislevers, hom en kuit, gedroogd, gerookt, gezouten of gepekeld
|
30%
|
100%
|
0305 30 00
|
– visfilets, gedroogd, gezouten of gepekeld, doch ongerookt
|
30%
|
25%
|
|
– gerookte vis, filets daaronder begrepen:
|
|
|
0305 41 00
|
– – Pacifische zalm (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha,
Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou en Oncorhynchus rhodurus), Atlantische zalm (Salmo salar) en Donauzalm (Hucho hucho)
|
30%
|
100%
|
0305 42 00
|
– – haring (Clupea harengus, Clupea pallasii)
|
30%
|
100%
|
0305 49 00
|
– – andere
|
30%
|
25%
|
|
– gedroogde vis, ook indien gezouten, doch niet gerookt:
|
|
|
0305 51 00
|
– – kabeljauw (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus)
|
30%
|
100%
|
0305 59 00
|
– – andere
|
30%
|
25%
|
|
– vis, gezouten, doch niet gedroogdof gerookt, alsmede gepekelde vis:
|
|
|
0305 61 00
|
– – haring (Clupea harengus, Clupea pallasii)
|
30%
|
100%
|
0305 62 00
|
– – kabeljauw (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus)
|
30%
|
100%
|
0305 69 00
|
– – andere
|
30%
|
25%
|
0306
|
Schaaldieren, ook indien ontdaan van de schaal, levend, vers, gekoeld, bevroren, gedroogd,
gezouten of gepekeld; schaaldieren in de schaal, gestoomd of in water gekookt, ook
indien gekoeld, bevroren, gedroogd, gezouten of gepekeld; meel, poeder en pellets,
van schaaldieren, geschikt voor menselijke consumptie
|
|
|
|
– bevroren:
|
|
|
0306 11 00
|
– – langoesten (Palinurus spp., Panulirus spp., Jasus spp.)
|
30%
|
25%
|
0306 12 00
|
– – zeekreeften (Homarus spp.)
|
30%
|
25%
|
0306 13 00
|
– – garnalen
|
30%
|
25%
|
0306 14 00
|
– – krab
|
30%
|
25%
|
0306 19 00
|
– – andere, daaronder begrepen meel, poeder en pellets, van schaaldieren, geschikt
voor menselijke consumptie
|
30%
|
100%
|
0307
|
Weekdieren, ook indien ontdaan van de schelp, levend, vers, gekoeld, bevroren, gedroogd,
gezouten of gepekeld; ongewervelde waterdieren, andere dan schaal- en weekdieren,
levend, vers, gekoeld, bevroren, gedroogd, gezouten of gepekeld; meel, poeder en pellets,
van ongewervelde waterdieren, andere dan schaaldieren, geschikt voor menselijke consumptie
|
|
|
|
– oesters:
|
|
|
0307 10 10
|
– – oesterzaad
|
5%
|
100%
|
0307 10 90
|
– – andere
|
30%
|
100%
|
|
– mosselen (Mytilus spp., Perna spp.):
|
|
|
0307 31 10
|
– – mosselzaad
|
5%
|
100%
|
0307 31 90
|
– – andere
|
30%
|
100%
|
|
– inktvissen (Sepia officinalis, Rossia macrosoma, Sepiola spp.); pijlinktvissen (Ommastrephes spp., Loligo spp., Nototodarus spp., Sepioteuthis spp.):
|
|
|
0307 41 00
|
– – levend, vers of gekoeld
|
30%
|
25%
|
0307 49 00
|
– – andere
|
30%
|
25%
|
|
– achtarmige inktvissen (Octopus spp.):
|
|
|
0307 51 00
|
– – levend, vers of gekoeld
|
30%
|
25%
|
0307 59 00
|
– – andere
|
30%
|
25%
|
0307 60 00
|
– eetbare slakken, andere dan zeeslakken
|
30%
|
25%
|
|
– andere, daaronder begrepen meel, poeder en pellets, van ongewervelde waterdieren,
andere dan schaaldieren, geschikt voor menselijke consumptie:
|
|
|
0307 91 00
|
– – levend, vers of gekoeld
|
30%
|
25%
|
0307 99 00
|
– – andere
|
30%
|
25%
|
0511
|
Producten van dierlijke oorsprong, elders genoemd noch elders onder begrepen; dode
dieren van de soorten bedoeld bij hoofdstuk 1 of 3, niet geschikt voor menselijke
consumptie:
|
|
|
0511 91 00
|
– – producten van vis, van schaaldieren, van weekdieren of van andere ongewervelde
waterdieren; dode dieren van de soorten bedoeld bij hoofdstuk 3:
|
30%
|
25%
|
2301
|
Meel, poeder en pellets van vlees, van slachtafvallen, van vis, van schaaldieren,
van weekdieren of van andere ongewervelde waterdieren, ongeschikt voor menselijke
consumptie; kanen:
|
|
|
2301 10 00
|
– meel, poeder en pellets, van vlees of van slachtafvallen; kanen
|
30%
|
25%
|