Vergoedingenbesluit raad van advies van de Politieacademie

Geraadpleegd op 19-04-2024.
Geldend van 01-01-2020 t/m heden

Besluit van de Minister van Veiligheid en Justitie van 19 mei 2017 tot vaststelling van het bedrag van de vergoedingen ten behoeve van de leden van de raad van advies van de Politieacademie (Vergoedingenbesluit raad van advies van de Politieacademie)

Artikel 1

  • 1 Aan de voorzitter van de raad van advies van de Politieacademie wordt een vaste vergoeding per maand toegekend. De toepasselijke salarisschaal is schaal 18 zoals overeengekomen in de laatstelijk afgesloten collectieve arbeidsovereenkomst voor rijksambtenaren. De arbeidsduurfactor is 2/36.

  • 2 Aan de overige leden van de raad van advies van de Politieacademie wordt een vergoeding per vergadering toegekend. De vergoeding per vergadering bedraagt drie procent van het maximum van schaal 18 zoals overeengekomen in de laatstelijk afgesloten collectieve arbeidsovereenkomst voor rijksambtenaren.

Artikel 2

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst, en werkt terug tot en met 1 januari 2017.

Artikel 3

Dit besluit wordt aangehaald als: Vergoedingenbesluit raad van advies van de Politieacademie.

Dit besluit zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

De Minister van Veiligheid en Justitie,

S.A. Blok

Naar boven