-
a. de samenstelling, de kwaliteit, de aard, de toestand, de hoedanigheid, de eigenschappen,
de houdbaarheid en de uitvoering;
-
b. het volume, de hoeveelheidsafmeting of de standaardmaten;
-
c. de wijze van het vervaardigen, het verpakken of het opslaan;
-
d. de eigenschappen en de toestand van ruimten of hetgeen in of bij de ruimten aanwezig
is alwaar waren vervaardigd worden, alsmede ten aanzien van voorwerpen, gereedschappen
of materialen die bij het vervaardigen of verhandelen gebezigd worden, evenals de
eisen van hygiëne te stellen ten aanzien van de personen, die bij het verrichten van
deze handelingen betrokken zijn;
-
e. waren, waarvan bij aanwending de voedings- of gebruikswaarde geringer is dan in redelijkheid
ten minste mag worden verlangd;
-
f. de etikettering of gereserveerde benaming;
-
g. het aanprijzen of verhandelen;
-
h. de verpakking;
-
i. het vervoer en de eisen met betrekking tot voertuigen te stellen in verband met dit
vervoer;
-
j. de in- en uitvoer;
-
k. de registratie;
-
l. de methoden van onderzoek;
-
m. preventieve maatregelen ter bevordering van een goede naleving van de bij of krachtens
deze wet gegeven voorschriften;
-
n. typekeuringen;
-
o. het gebruik van additieven of hulpstoffen in waren;
-
p. water dat in enig levensmiddelenbedrijf wordt gebruikt voor de vervaardiging, de behandeling,
de conservering of het in de handel brengen van voor menselijke consumptie bestemde
producten of stoffen voor zover dit water in direct contact komt met deze producten
of stoffen.